openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

grind & split

Grind en split is een goed materiaal om paden in uw tuin te creëren. U kunt zelfs gebruik maken van grindplaten dan blijft de grind goed op zijn plaats liggen en is het makkelijk begaanbaar. Grind en split is in veel verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar en is dus makkelijk aan te passen aan de sfeer van uw tuin. Denk  bijvoorbeeld eens aan een moderne tuin, een romantische tuin of landelijke tuin het is overal toepasbaar. Dus zoekt u iets anders dan bestrating of gras dan kan het een mooi alternatief zijn.

Natuurlijk komt het ook goed tot zijn recht in grote (onderhoudsarme) kleur vlakken in uw voor- of achtertuin. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. We denken dan ook graag met u mee, misschien dat we samen tot een mooie indeling van uw tuin kunnen komen? We staan graag voor u klaar.

Grind is een verzameling van wat rondere steentjes die door de natuurlijke beweging door water rondom zijn afgesleten. In een pad blijven de steentjes ook los van elkaar.

Split is machinaal gemaakt en is daardoor ook iets scherper dan grind. En pad van split zal op den duur hard en stevig aanvoelen en niet los zoals een grindpad.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? We hebben een groot assortiment grind en split en laten u graag de mogelijkheden zien.