openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

Kunstgras & Speelgras

Het kunstgras van nu is niet meer van echt te onderscheiden. Er zijn siergras soorten die heel erg op echt gras lijken met zelfs een bruin sprietje hier en daar, deze zijn niet voor intensief gebruik maar meer voor het uiterlijk. Zoekt u een gras soort die onder een speeltoestel kan dan kiest u de gras soort voor intensief gebruik die iets minder van uitstraling is. U kiest het gras wat u het meeste aanspreekt. We hebben in onze showroom een aantal voorbeelden staan zodat u een indruk kunt krijgen. 

Voordelen kunstgras

Er zijn veel voordelen te noemen voor het gebruik van kunstgras. Als eerste noemen we natuurlijk dat uw tuin het hele jaar mooi groen gras heeft. Ook op plekken waar de zon niet genoeg schijnt of misschien zelfs teveel schijnt.

Het is onderhoudsvriendelijk. Geen gras meer maaien, kanten knippen, extra bemesten of water geven meer nodig. Wat ook weer afval in de groenbak scheelt.

Minder last van hooikoorts, onder speeltoestellen laat het geen verkleurde plekken achter, ontlasting van uw huisdier tast het gras niet aan. Dit zijn maar een aantal voordelen die we zo voor u kunnen opnoemen.

Kunstgras is in de meeste gevallen goed zelf te leggen en zou zelfs bij een verhuizing meegenomen kunnen worden. 

Bent u op zoek naar een onderhoudsvriendelijke tuin, maar zou u liever wel wat groen in de tuin zien? Dan is kunstgras misschien voor u de oplossing.