openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Search

Kunstgras & Speelgras

Kunstgras bij Livingstone Goes

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van kunstgras. Allereerst zorgt het ervoor dat uw tuin het hele jaar door een prachtig groen gazon heeft, zelfs op plekken waar natuurlijk gras moeite heeft om te gedijen, zoals in de schaduw of onder intense zonnestralen. Bovendien is kunstgras zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor u geen tijd meer hoeft te besteden aan maaien, trimmen, bemesten of besproeien, wat ook resulteert in minder afval in de groenbak. Een ander voordeel van kunstgras is dat het de symptomen van hooikoorts kan verminderen, geen verkleurde plekken achterlaat onder speeltoestellen en niet wordt aangetast door huisdierontlasting. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die kunstgras biedt.

Onze kwaliteit en service

Ons kunstgras heeft vrijwel exact dezelfde uitstraling als natuurlijk gras en blijft het hele jaar door groen, zelfs op schaduwrijke plekken. Het is niet alleen weersbestendig, slijtvast en kleurvast, maar ook onderhoudsvriendelijk, waardoor het u veel tijd en extra werk bespaart.

Het kunstgras dat wij leveren is milieuvriendelijk en zorgt ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd uitziet, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over verkleurde plekken onder speeltoestellen. Bovendien is ons kunstgras eenvoudig zelf aan te leggen en veroorzaakt het geen allergische reacties, zoals hooikoorts.

Dierenliefhebbers kunnen opgelucht ademhalen; ontlasting van huisdieren tast het gras niet aan en mollen kunnen niet door het kunstgras heen graven. Verder hoeft u geen modderpoelen meer te vrezen en kan het kunstgras zelfs bij een verhuizing hergebruikt worden. Hierdoor vermindert u afval in uw GFT-bak.

Veel gestelde vragen

Kunstgras vereist minimaal onderhoud. Regelmatig vegen om bladeren en vuil te verwijderen is meestal voldoende. Het kan ook af en toe worden afgespoeld met water om stof en vuil weg te spoelen.

Ja, kunstgras is een milieuvriendelijke optie. Het bespaart water, vermindert het gebruik van pesticiden en meststoffen, en is herbruikbaar, wat zorgt voor minder afval.

Ons kunstgras is UV-bestendig en blijft zijn kleur behouden, zelfs na langdurige blootstelling aan zonlicht.

Kunstgras is voorzien van een geperforeerde rug die zorgt voor een uitstekende waterafvoer, zodat er geen plassen ontstaan en uw gras snel droogt na regen.

Ja, kunstgras kan eenvoudig worden opgerold en meegenomen naar een nieuwe locatie. Dit maakt het een duurzame en flexibele keuze voor uw tuin.