openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Search

Stelconplaten en betonnen bedrijfsvloeren

Stelconplaten: De flexibele oplossing voor duurzame terreinverharding

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om uw terrein te verharden, maar wilt u vermijden dat dit permanent is zoals bij asfalt of bestrating? Stelconplaten bieden wellicht de perfecte oplossing voor u. Deze veelzijdige platen zijn ideaal voor uiteenlopende toepassingen, van bedrijfsterreinen tot parkeerplaatsen en tijdelijke opslagruimten.

Voordelen van stelconplaten

Stelconplaten zijn ontworpen om zware belasting te weerstaan, inclusief puntbelasting, waardoor ze geschikt zijn voor gebieden waar intensief verkeer en zware voertuigen de norm zijn. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor industriële toepassingen waar duurzaamheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn.

Livingstone Betonnen bedrijfsvloerplaten & Stelconplaten

Diverse afmetingen en afwerkingen

Ons assortiment stelconplaten is verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes, zodat u altijd de juiste plaat voor uw specifieke behoefte kunt vinden. U kunt kiezen uit een gladde afwerking voor een strakke, moderne uitstraling of een gebezemde afwerking voor extra grip en veiligheid. Daarnaast bieden wij platen met en zonder stalen hoeklijnen, afhankelijk van uw voorkeur en toepassing.

stelconplaat_zonder_stalen_omranding_livingstone_goes

Eenvoudig te leggen en verplaatsen

Een van de grootste voordelen van stelconplaten is hun flexibiliteit. De platen zijn eenvoudig te leggen en kunnen, indien nodig, gemakkelijk worden verlegd. Dit is bijzonder handig bij verhuizingen, herinrichting van uw terrein, of bij noodzakelijke reparaties aan onderliggende infrastructuren zoals kabels en riolering. Hierdoor bespaart u tijd en kosten op lange termijn, terwijl u altijd de mogelijkheid behoudt om uw terreinindeling aan te passen.

stelconplaat_met_stalen_omranding_livingstone_goes