openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

Stelconplaten en betonnen bedrijfsvloeren

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing om uw terrein te verharden.  Maar liever niet permanent zoals met asfalt of bestrating, dan zijn stelconplaten wellicht een betere keuze voor u.

Stelconplaten zijn geschikt voor zware belasting en ook puntbelasting is geen probleem. 

De platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Verder kunt u kiezen uit een gladde of gebezemde afwerking en met of zonder stalen hoeklijnen.

De platen zijn eenvoudig te leggen en ook weer te verleggen mocht dat nodig zijn, bij bijvoorbeeld een verhuizing of reparatie aan onderliggende kabels of riolering.

Mocht dit niet de oplossing zijn die u zoekt voor het verharden van uw erf of bedrijfsterrein misschien dat projectbestrating dan voor u een goede keuze is. 

De stelconplaten worden meestal gebruikt voor bedrijf terreinen. Voor particulieren zijn er veel mogelijkheden op bestrating gebied. Neem eens een kijkje in ons assortiment of actiestraat.  

Nog niet de juiste oplossing gevonden of zoekt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom wij helpen u graag verder. 

stelconplaat_zonder_stalen_omranding_livingstone_goes
stelconplaat_met_stalen_omranding_livingstone_goes