openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

Tuinhout & diversen

Eindeloos veel mogelijkheden met tuinhout van Livingstone Goes

Bij ons vindt u veel meer dan alleen standaard tuinhout. Naast ons reguliere assortiment bieden wij een uitgebreide selectie aan gespecialiseerde tuinproducten die op bestelling leverbaar zijn. Denk aan decoratieve trellisschermen en gaaselementen voor een stijlvolle afwerking van uw tuin, evenals verschillende soorten geïmpregneerd tuinhout zoals vuren en grenen, die duurzaamheid en bescherming bieden tegen de elementen.

Voor liefhebbers van robuuste materialen hebben we prachtige Lariks/Douglas tuinhout en diverse soorten hardhout, ideaal voor duurzame constructies. Ons aanbod omvat ook hoogwaardige vlonderplanken en -tegels, zowel in vurenhout als hardhout, die uw terras een verfijnde uitstraling geven. Daarnaast zijn er rubber tegels beschikbaar voor een zachte, veilige ondergrond.

Als u op zoek bent naar iets bijzonders, bieden we maatwerkopties zoals pergola’s, houten tuinkasten en stijlvolle containerombouwen voor uw kliko’s. Kinderen kunnen genieten van onze zandbakken, picknicktafels, speeltoestellen, schommels en speelhuisjes. Voor de dierenliefhebbers hebben we diverse dierenverblijven beschikbaar. En vergeet niet onze duurzame kastanjehouten tuinhekken, die een charmante en natuurlijke afbakening van uw tuin bieden.

Tuinhout diversen

Ons volledige tuinhout assortiment

Inspiratie opdoen?