openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Tuin verlichting

Tuinverlichting in uw tuin zorgt voor sfeer.

Kies de juiste lichtbron om uw tuin sfeervol en functioneel in te richten. Livingstone Goes biedt een breed assortiment aan tuinverlichting, waaronder LED Verlichting.

12 Volt eenvoudig en veilig

Het verlichtingssysteem van 12volt is ontworpen om uw tuin op veilige en eenvoudige wijze te verlichten. Nieuwe technologieën zorgen er voor dat 12 Volt verlichting voldoende licht geeft om een tuin sfeervol te verlichten. De veiligheid en eenvoud van dit systeem maakt het voor iedereen mogelijk deze verlichting zelf aan te leggen. Het volledige systeem, van transformator tot armatuur, is voorzien van schroefverbindingen, waardoor tijdens de installatie geen gereedschap gebruikt hoeft te worden.

Plug &Play

Betekent eenvoudig aan te sluiten en te verlichten. Het assortiment van Livingstone biedt u een verlichtingsprogramma dat door iedereen veilig, snel en zonder installateur is aan te leggen. Elke lamp is voorzien van 2 meter kabel met een stekker, die past op de schroefverbindingen aan de hoofdkabel. Eenvoudiger kan het niet. Alle kabels en transformatoren zijn eveneens voorzien van deze eenvoudige, spatwaterdichte schroefverbindingen.

LED Technologie – energiebesparend

Een aantal lampen binnen het assortiment is uitgevoerd met LED’s. Nieuwe technieken maken dat de LED’s van vandaag krachtig en veelzijdiger zijn, waardoor andere toepassingen mogelijk worden. Grote voordelen van LED’s zijn het extreem lage energieverbruik en de lange levensduur. Daarnaast zijn LED’s schokbestendig, hebben ze een geringe warmteafgifte en zijn ze net zo gemakkelijk te vervangen als traditionele lampen.
Verlichting uitgevoerd met LED’s is uitermate geschikt als oriëntatie- en sfeerverlichting.