openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Sunrain

Sunrain Zon- en regenwering

De Sunrain combineert alle voordelen van een knik arm zonwering met een, door Leiner gepatenteerde, Sunrain technologie en is daarmee de perfecte oplossing voor zon en regen. Zo is het mogelijk om onafhankelijk van het weer buiten te zijn – hetzij privé, in de horeca of voor uw producten die u buiten presenteert.

Tot de standaarduitvoering behoort een waterdicht zonweringdoek van ultra sterk pvc dat heel eenvoudig voor reclamedoeleinden kan worden bedrukt. Twee gordingen die beweeglijk op de stabiele knikarmen gelagerd zijn, steunen het zonweringdoek en voorkomen dat het doek doorhangt. Het gespannen doek laat het regenwater al bij een hellingshoek van 5° resp. vanaf 7,5° bij koppelinstallaties weglopen. Ook bij een lagere montagehoogte blijft op deze wijze altijd voldoende ruimte onder de zonwering. In het uitvalprofiel is bovendien een regengoot geïntegreerd.

Met vario volant biedt de Sunrain ook bescherming tegen inkijk en past zich met ‘schaduw op maat’ aan de stand van de zon aan – een onmisbaar detail bij balkons of terrassen bij laagstaande zon. In de standaarduitvoering wordt het doek van de vario-volant handmatig bediend via een draaistang.

Neem ook eens een kijkje bij de Fino zonwering en de Piano zonwering