fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00
Selecteer een pagina

Sierbestrating in Zeeland.

 

Op zoek naar sierbestrating in Zeeland? Livingstone Goes doet zijn best om uw totaal leverancier van sierbestrating in Zeeland (en daar buiten) te zijn.

We hebben onderstaand voor u een overzicht gemaakt van een deel van de verschillende soorten bestrating die er zijn met (per soort) een uitleg over de eigenschappen. Zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden. En u een keuze kunt maken wat het beste past in de sfeer van uw eigen tuin.

 

Contact

U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of kom eens langs in onze showroom. We denken graag met u mee over de indeling van uw tuin en de terras tegels die daar bij zouden kunnen passen. Dus of nou u kiest voor een strakke moderne tuin of een landelijke uitstraling in uw tuin of misschien wel een kleurrijke tuin voor iedere tuin en smaak is er passende bestrating verkrijgbaar. Hopelijk komen we samen tot een tuinindeling waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht, maar wel precies past bij uw wensen.

Leveranciers

We hebben bestrating van verschillende leveranciers, o.a. MBI, Excluton, Michel Oprey, Marshalls, Marlux,Schellevis, Red-sun en Wienerberger. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke tegel van een leverancier dan kunnen wij deze vaak voor u bestellen. 

Ontwerp

Een combinatie met (kunst) gras of grind kan ook een mooie aanvulling op uw tuin ontwerp zijn. En heeft u al nagedacht over een passende schutting en poort? Ook op schutting gebied is er keuze genoeg, een houten schutting of misschien van beton of een combinatie van beide maar ook composiet of aluminium behoren tot de mogelijkheden. Een schutting kan uw tuin een compleet andere uitstraling geven. We leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit.

Actiestraat = Goedkope bestrating

Neem ook eens een kijkje in onze actiestraat, daar ziet u onder andere een greep uit ons restpartijen assortiment. Deze bestrating hebben we op voorraad (OP=OP) en is voordelig geprijsd.

Pin It on Pinterest

Share This