fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00
Selecteer een pagina
carport Verasol Livingstone Goes

Carport 

Bent u op zoek naar een carport verkooppunt in Zeeland? Wij zijn dealer van Verasol in Zeeland. Naast aluminium terrasoverkappingen kan Verasol ook uw carport leveren.

Voordelen 

Een carport heeft veel voordelen, zowel voor uw auto als voor uzelf.

  • Niet meer rennen naar uw auto als het regent
  • Minder vogelpoep en bladeren op uw auto
  • Droog uw boodschappen uit de auto pakken
  • Minder vaak uw auto wassen omdat de auto beschermd staat.

Mogelijkheden 

U kunt de carport aan uw smaak aanpassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie wat beide een heel eigen uitstraling heeft. Het ligt eraan wat u het beste bij uw huis vindt passen en wat het meeste bij uw smaak past.  Ook de maat kan worden aangepast aan uw wensen. Misschien wilt u samen met de buren een carport plaatsen of wat denkt u van een extra lange carport zodat er twee auto’s achter elkaar onder kunnen staan of uw auto en nog wat fietsen. Zelfs uw haardhout kan drogen onder de carport.

Onze carports zijn gemaakt van een aluminium frame gecombineerd met een mat of helder polycarbonaat dak. De vlakke dakconstructie kan ook met een glazen dak. 

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de carport zelf naast uw huis te installeren, maar als u dat niet ziet zitten dan hebben wij diverse connecties met monteurs die het verder van u kunnen overnemen en zorgen voor een mooi eindresultaat.

Er is natuurlijk veel meer te vertellen over de verschillende mogelijkheden, kom vrijblijvend eens langs in onze showroom voor meer informatie, we helpen u graag.

Pin It on Pinterest

Share This