openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Search

glazen Deuren

Op maat gemaakte glazen deuren bij Livingstone Goes

 

Bij Livingstone Goes bieden we een prachtige collectie glazen binnendeuren die een moderne en industriële uitstraling aan uw interieur geven. Onze deuren hebben strakke kaders die een echte eyecatcher zijn en passen in vrijwel elke stijl. Met speciaal ontworpen ranke profielen en veel glas verdelen ze de ruimte zonder licht te blokkeren, waardoor alles open en helder blijft.

Onze deuren zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat vele voordelen biedt: ze zijn lichter dan staal, sterk, onderhoudsvrij en waterbestendig. Bovendien zijn ze voordeliger dan stalen deuren en 100% recyclebaar. Alle deuren zijn standaard voorzien van gehard veiligheidsglas voor extra veiligheid.

Het Linea schuifdeursysteem, met zijn industriële en subtiele uitstraling, heeft robuuste kogelgelagerde wielen voor een soepele werking. De deuren zijn verkrijgbaar met diverse decorvullingen en unieke metalen designprofielen in verschillende kleuren. Voor een exclusieve look bieden we de Linea Beams met echt balkenhout eikenfineer.

binnen deuren bij livigstone goes

Zowel voor binnen als buiten

Onze glazen deuren zijn perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Voor binnen geven ze uw interieur een moderne en industriële look, terwijl ze tegelijkertijd ruimtes verdelen zonder licht te blokkeren. Buiten zorgen ze voor een naadloze overgang tussen uw overkapping, tuinhuis, veranda etc. en uw tuin, waarbij ze sterk, onderhoudsvrij en waterbestendig blijven. Ontdek de veelzijdigheid en stijl van onze glazen deuren in onze showroom.

veel gestelde vragen

Nee, de binnen en buitendeuren kunnen op zowel beton als hout gemonteerd worden, wel is het belangrijk dat de vloer egaal en waterpas is.

Ja, de deuren worden altijd op maat gemaakt voor jouw situatie, de looks van de deuren kunnen ook volledig op maat gemaakt worden, maar je kunt ook kiezen voor een van de standaard ontwerpen.

 Nee, een van de grootste voordelen van glazen deuren is dat ze ruimtes verdelen zonder het natuurlijke licht te blokkeren. Hierdoor blijft uw ruimte licht en open.

Glazen deuren zijn onderhoudsvriendelijk. Regelmatig schoonmaken met een glasreiniger en zachte doek houdt ze in topconditie. Het aluminium frame is onderhoudsvrij en roest niet.

Ja, al onze glazen deuren zijn voorzien van gehard veiligheidsglas. Dit type glas is extra sterk en biedt verhoogde veiligheid bij breuk.