0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00

Actiestraat: voor goedkope bestrating

Bent u op zoek naar goedkope bestrating? Dan bent u bij Livingstone Goes (in Zeeland) aan het juiste adres.

Naast ons normale bestrating assortiment wat natuurlijk al leuk geprijsd is! Hebben we ook regelmatig aantrekkelijk geprijsde restpartijen in onze actiestraat.  Dit is een steeds wisselend assortiment restpartijen van nieuwe keramische tegels, gecoate tegelsklinkers e.d. tegen aantrekkelijke prijzen. Restpartijen ontstaan door uitlopende collectie’s of restanten van fabrikanten.

Ook hebben wij regelmatig restpartijen van handelskwaliteit (B kwaliteit). Handelskwaliteit tegels voldoen net niet aan de kwaliteitseisen voor de tegels. In handelskwaliteit tegels kunnen bijvoorbeeld minimale maatafwijkingen, kleurverschillen en mis productie voorkomen. 

Aangezien de rest partijen die wij opkopen variëren van 50 m2 tot wel 1000 m2 bent u ook zeker voor de grote oppervlakte’s bij ons aan het goede adres. We hebben bestrating voor elke tuin en elk budget.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken in onze showroom naar de actuele aanbiedingen. Of kijk eens in de actiestraat voor een greep uit het assortiment 

Actie! Gebakken straatklinkers vanaf € 29,95 incl. BTW per/m2

Klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, waardoor ze hun eigen uitstraling geven in uw tuin. We leggen u graag de verschillende mogelijkheden uit.

 

gebakken klinkers
gebakken klinkers
gebakken klinkers

Schuttingen

Ook voor schuttingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw schutting geheel naar eigen smaak samenstellen. Er zijn genoeg mogelijkheden, hout, beton of een combinatie van hout met beton maar ook composiet of aluminium behoren tot de mogelijkheden. We vertellen u er graag meer over in onze showroom. Kom vrijblijvend eens langs

Liever de schutting niet zelf plaatsen? We hebben contacten met verschillende vakmensen die de schutting voor u kunnen plaatsen.

schuttingen
schuttingen
schuttingen
schuttingen

Pin It on Pinterest

Share This