0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00

Actiestraat: voor goedkope bestrating

Bent u op zoek naar goedkope bestrating? Dan bent u bij Livingstone Goes (in Zeeland) aan het juiste adres.

Naast ons normale bestrating assortiment wat natuurlijk al leuk geprijsd is! Hebben we ook regelmatig aantrekkelijk geprijsde restpartijen in onze actiestraat.  Dit is een steeds wisselend assortiment restpartijen van nieuwe keramische tegels, gecoate tegelsklinkers e.d. tegen aantrekkelijke prijzen. Restpartijen ontstaan door uitlopende collectie’s of restanten van fabrikanten.

Ook hebben wij regelmatig restpartijen van handelskwaliteit (B kwaliteit). Handelskwaliteit tegels voldoen net niet aan de kwaliteitseisen voor de tegels. In handelskwaliteit tegels kunnen bijvoorbeeld minimale maatafwijkingen, kleurverschillen en mis productie voorkomen. 

Aangezien de rest partijen die wij opkopen variëren van 50 m2 tot wel 1000 m2 bent u ook zeker voor de grote oppervlakte’s bij ons aan het goede adres. We hebben bestrating voor elke tuin en elk budget.

U bent van harte welkom om eens te komen kijken in onze showroom naar de actuele aanbiedingen. Of kijk eens in de actiestraat voor een greep uit het assortiment 

Pin It on Pinterest

Share This