openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Schuttingen & Tuinschermen

Als u op zoek bent naar schuttingen of tuinschermen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een schutting, wat u kiest bepaald zeker ook de uitstraling van uw tuin. Kiest u voor hout? Of zou u toch liever betonnen tussen palen hebben in plaats van hout. 

Er zijn ook diverse mogelijkheden om het net een beetje speelser te maken, zoals bijvoorbeeld een klein tussen schot met gaas waar u eventueel een plant langs kan laten groeien of wat denkt u van een stukje lagere schutting om toch contact te houden met de buren of horizontale planken in plaats van verticaal… Zo kunt u zelf vast ook nog wel meer verzinnen hoe uw ideale schutting eruit zou mogen zien. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze en laten u graag de vele mogelijkheden zien.

Maar u kunt ook kiezen voor de ultieme onderhoudsarme aluminium schutting. U vindt deze in het assortiment van Verasol  met bijpassende poort. Verasol is ook onze leverancier van aluminium terrasoverkappingen en tuinkamers.

Mocht u de schutting niet zelf gaan plaatsen dan kunnen wij u in contact brengen met een vakman die het voor u kan plaatsen.

Informeer gerust vrijblijvend naar onze scherpe prijzen!