openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Soorten sierbestrating

Sierbestrating 

Sierbestrating uitzoeken voor uw tuin is geen makkelijke opgave.

Er is namelijk volop keuze in verschillende soorten sierbestrating. Kiest u voor een betontegel met het langzaam vervagen van de kleur van de tegel. Of kiest u liever voor de kleurvaste keramische tuintegel?

Met klinkers kunt u een heel pad of terras in de tuin aanleggen maar de klinker kan ook heel mooi worden gecombineerd met een andere tegel waardoor er een speels effect in de tuin ontstaat.

Betontegels en gebakken bestrating geeft een robuuste maar ook romantische uitstraling aan uw tuin. Terwijl keramische tuintegels weer heel goed passen in een strakke tuin. Maar hierop zijn natuurlijk weer allerlei variaties te bedenken.

Kortom het uitzoeken van de bestrating voor uw tuin is een hele persoonlijke keuze, waarbij er zeer veel mogelijk is. We hebben op deze pagina een selectie gemaakt van de verschillende soorten sierbestrating met daarbij de belangrijkste eigenschappen.

Mocht u er niet uitkomen en wel wat hulp kunnen gebruiken bij het maken van uw keuze, kom dan zeker eens bij ons langs we helpen u graag verder. U vindt onze showroom in Goes in Zeeland. Wij zijn uw leverancier van sierbestrating in Zeeland.

Bent u op zoek naar aanbiedingen in sierbestrating? Kom dan langs in onze showtuin. we hebben regelmatig actiepartijen met een mooie prijs. Of neem alvast een kijkje in onze actiestraat.

Sierbestrating Zeeland
Actiestraat = goedkope bestrating