openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

gebakken bestrating

Gebakken bestrating wordt gebakken in een oven. Doordat de klei wordt gebakken wordt de bestrating kleurecht en door en door gehard. Omdat over het algemeen gebakken bestrating een lage vochtopname heeft zal de bestrating niet snel groen worden. 

Gebakken bestrating kan generaties lang meegaan en kan ook gemakkelijk worden hergebruikt. Wat ervoor zorgt dat de bestrating zelfs een hoge restwaarde heeft.

U kunt gebakken bestrating gebruiken in uw oprit, een pad in uw tuin maar ook voor uw terras. Er kan een compleet terras van worden aangelegd. Omdat de bestrating makkelijk in allerlei patronen is te leggen zijn er verschillende stijlen mogelijk. U kunt de gebakken bestrating ook heel mooi combineren met andere tuintegels zoals bijvoorbeeld keramische tegels. Door de combinatie te maken van de verschillende bestrating kunt u uw tuin nog meer aanpassen aan uw eigen smaak.

De gebakken bestrating is verkrijgbaar in een getrommelde en een ongetrommelde variant. Deze getrommelde bestrating wordt zo bewerkt (getrommeld) dat er van de randen van de steen stukjes afgaan en de steen een authentieke uitstraling krijgt. De ongetrommelde bestrating is een strakker afgewerkte steen. Gebakken bestrating is in vele kleuren verkrijgbaar. De meest voorkomende maten zijn: waalformaat, dikformaat en klinkerkeien.

Gaat u voor een natuurlijke uitstraling in uw tuin en zoekt u kleur- en slijtvaste bestrating die bijna onverwoestbaar is? Dan is gebakken bestrating echt iets voor u.

In onze showroom hebben wij diverse voorbeelden van gebakken bestrating staan. Hier kunt u zien wat er op het gebied van bestrating allemaal mogelijk is. Welke kleuren zijn er?  En welke bestrating combinaties u zou kunnen maken?  We helpen u graag bij het maken van uw keuze. Kom vrijblijvend eens langs in onze showroom. We hebben ook een koffie/thee automaat, dus neem gerust uw tijd bij het maken van uw keuze.