openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Search

getrommelde bestrating

De naam zegt het al: getrommelde bestrating is geen strakke bestrating. Om een steen ouder en authentieker te laten lijken wordt de strakke bestrating machinaal over elkaar heen gerold (getrommeld). Zodat de randen van de bestrating minder strak worden. Doordat er stukjes van de bestrating af gaat krijgt het een nostalgisch en verweerder uiterlijk. 

Ook keramische tegels kunnen een getrommeld uiterlijk hebben, maar bij deze tegels worden de randen op een andere manier bewerkt dan bij de betonstenen en gebakken bestrating. 

De getrommelde bestrating is in vele maten en kleuren beschikbaar. Daardoor kunt u ook een combinatie maken met een andere soort sierbestrating. Bijvoorbeeld een gecoate tegel of misschien een keramische tegel. Maar een pad of terras geheel van getrommelde bestrating is natuurlijk ook heel mooi. De getrommelde bestrating past natuurlijk perfect bij een ouder huis omdat het aansluit op de stijl van het huis. Maar ook bij een nieuwer of zelfs een nieuwbouw huis kan gekozen worden voor getrommelde bestrating. Het is belangrijk dat uw nieuwe bestrating past bij uw persoonlijke smaak.

Kom eens langs in onze showroom we laten u graag de vele mogelijkheden zien.