openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Search

Verasol

Waarom kiezen voor Verasol?

Verasol is onze leverancier van aluminium veranda’s, ook wel overkapping, terrasoverkapping of tuinoverkapping genoemd.

We hebben gekozen voor Verasol veranda’s omdat de aluminium overkappingen sterk zijn en onderhoudsarm. Doordat het aluminium zo sterk is hoeft het minder ondersteund te worden bij een groter formaat overkapping. Hierdoor behoudt u een weids uitzicht vanuit de overkapping zonder onderbreking. 

Mogelijkheden Verasol veranda

Wanneer u een veranda plaats is het mogelijk om er direct of in de toekomst een volledige tuinkamer van te maken. Bij een tuinkamer is het mogelijk de zij- en voorwanden te sluiten. Doordat u zij- en voorwanden plaatst maakt u de overkapping winddicht. Heerlijk buiten zitten ook al is er wat wind en komt er net een regenbuitje aan. U kunt bij de zij- en voorwanden kiezen voor glazen schuifwanden voor de zij- en voorwanden. Maar ook voor vaste aluminium zijwanden met aan de voorkant een glazen schuifwand. 

Een veranda hoeft niet altijd aan huis te worden geplaatst. Wanneer u een mooie zonnige plek heeft achter in de tuin kan de veranda ook met vier palen geplaatst worden. U heeft dan geen muur nodig.

Een veranda aan huis geeft u extra woonruimte maar een Verasol veranda is niet volledig geïsoleerd. We raden u dan ook aan om geen open doorbraak vanuit uw woning naar de veranda te maken. 

Waarom een overkapping plaatsen?

Onder uw overkapping kunt u heerlijk van uw tuin genieten van vroeg in de lente tot laat in de herfst. En in de winter is het een goede plaats om uw tuinmeubelen te beschermen tegen het winterse weer.

Wat extra vierkante meters aan uw huis. Om in te dineren, te sporten, te ontspannen met een goed boek of leuke film. Om even tot rust te komen en van uw tuin te genieten. Maak er een tropische vakantietuin van of een plek voor de kinderen om lekker te kletsen met vrienden. Of een combinatie van dit alles. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom zeker eens bij ons langs in de showroom of showtuin. We hebben verschillende overkappingen staan en vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van een Verasol overkapping.

Graag tot ziens in onze showroom. 

Verasol assortiment