openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

Profiline

Verasol Profiline: Volledig aanpasbaar naar uw smaak!

De Profiline veranda biedt eindeloze mogelijkheden om uw buitenruimte te personaliseren. Met keuze uit 13 kleuren, verschillende dakbedekkingen zoals glas en polycarbonaat en diverse gootsierlijsten, kunt u de veranda volledig afstemmen op uw smaak en voorkeuren.

Dankzij de stevige constructie van de Profiline veranda zijn er veel mogelijkheden in afmetingen, zodat u de perfecte veranda kunt creëren die precies past bij uw tuin.

Natuurlijk kunt u de Profiline veranda ook uitbreiden met glazen schuifwanden of dichte wanden, waardoor u een prachtige tuinkamer kunt creëren. Zo kunt u optimaal genieten van uw tuin, zelfs in het vroege voorjaar of het late najaar.

Voor meer informatie over het assortiment van Verasol nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen of, nog beter, een bezoek te brengen aan onze showroom. Daar kunt u verschillende voorbeelden uit het Verasol-assortiment bekijken en ervaren.

U vindt de Verasol overkappingen op onze eerste etage. Laat u inspireren door de veelzijdige mogelijkheden van de Profiline veranda en creëer uw ideale buitenruimte.

Eigenschappen Profiline

Profiline

* Grenzeloze keuzemogelijkheden * Grote overspanningen - Extra stevige constructie * Verkrijgbaar in 13 kleuren * Diverse opties & accessoires

Profiline samenstellen

Ontdek hieronder hoe je een Verasol Profiline kan samenstellen.

Polycarbonaat mogelijkheden

DimensieAfmeting
Breedte3000 t/m 7000 mm*
Diepte2500 t/m 4000 mm*
Aantal staanders2 of 3 staanders**
 • 2 staanders – 4 meter of kleiner
 • 3 staanders – groter dan 4 meter**

 

Glas mogelijkheden

DimensieAfmeting
Breedte3000 t/m 7000 mm*
Diepte2500 t/m 4000 mm*
Aantal staanders2, 3 of 4 staanders**
 • 2 staanders – 3 meter of kleiner
 • 3 staanders – vanaf 3 t/m 5 meter**
 • 4 staanders – groter dan 5 meter**

 

*Op zoek naar een veranda met andere afmetingen? Vraag ons naar de mogelijkheden.
** Bij toepassing van extra gootversteving zijn deze veranda’s ook met minder staanders uit te voeren

Plaatsing

Een veranda of tuinkamer kan zowel aan een muur als vrijstaand worden geplaatst, bijvoorbeeld aan een huis, stenen schutting of los in de tuin. Met behulp van verschillende soorten dakconstructies is het ook mogelijk jouw veranda/tuinkamer in of om een hoek te plaatsen. Op deze manier is er altijd wel een opstelling die geschikt is voor jouw situatie. 

Heb jij een groot oppervlak te overkappen en wil je geen last hebben van extra palen? Dat is geen enkel probleem. Middels een verstevigde goot zorgen wij ervoor dat zelfs een overkapping van wel zeven meter breed op twee palen kan staan. Zo kun jij optimaal genieten, zonder onderbreking van het uitzicht. Wil je een overkapping breder dan zeven meter? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Dakconstructies

Kies je persoonlijke voorkeuren met opties

Nadat jij jouw gewenste afmetingen, plaatsing en dakconstructie hebt gekozen is het tijd om jouw Profiline verder samen te stellen met diverse opties. Maak als eerste een keuze in de verschillende kleurendakbedekkingen en gootsierlijsten. Met deze keuzes maak je van de Profiline jouw eigen Profiline.

13 kleuren

 1. Wit structuurlak (RAL9010)
 2. Antraciet structuurlak
 3. Brons structuurlak
 4. Zwart structuurlak
 5. Bruin structuurlak
 6. Creme wit structuurlak (RAL9001)
 7. Blauw structuurlak
 8. Rood structuurlak
 9. Groen structuurlak
 10. Zilver structuurlak
 11. Grijs structuurlak
 12. Creme wit gladde lak (RAL9001)
 13. Verkeerswit gladde lak (RAL9016)

3 typen gootsierlijsten

                  

5 soorten dakbedekkingen

                 

         

Lees meer over dakbedekking.

 

Van een veranda naar een tuinkamer

Na het bepalen van het uiterlijk, is jouw veranda uit te breiden tot tuinkamer. Kies de gewenste voor- en zijwanden om een echte tuinkamer te creëren. Ben je benieuwd naar welke soort voor- en zijwanden wij hebben? Bekijk dan de bijbehorende pagina’s: glazen schuifwanden of voor- en zijwanden pagina.

 1. Zijwand links – Kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien, rabatdelen, glazen schuifwanden
 2. Zijwand rechts – Kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien, rabatdelen, glazen schuifwanden
 3. Voorwand – Schuifpuien, glazen schuifwanden

In 3 eenvoudige stappen naar een tuinkamer

                   

Bepaal je comfort wensen

Nadat jij je veranda of tuinkamer hebt samengesteld, kun je deze aankleden met verschillende accessoires. Dat betekent dus nóg meer comfort. 

Fundering

Om jouw veranda of tuinkamer nog steviger in de grond te verankeren, kun je gebruik maken van Verasol fundatiepoeren. Er zijn twee soorten fundatiepoeren in het Verasol assortiment: normale fundatiepoeren en fundatiepoeren met hemelwaterafvoer (HWA). Doordat de fundatiepoeren met HWA hol zijn van binnen, kan het teveel aan regenwater eenvoudig via de geïntegreerde regenpijp afgevoerd worden. 

Bekijk de twee andere soorten Verasol overkappingen