openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Search

Gootafwerking

Gootafwerking 

Natuurlijk moet uw nieuwe veranda of tuinkamer bij uw huis passen. Verasol geeft u daarom de keuze uit drie soorten gootafwerking. Deze gootafwerkingen zorgen voor een geheel eigen stijl van uw overkapping. En alleen u kunt bepalen wat voor u de beste keuze is. 

Zo kunt u kiezen voor de klassieke afwerking. Mooi bij een wat ouder huis om aan te sluiten bij de stijl van het huis. Maar ook als uw smaak klassiek is maar uw huis nieuwbouw,  is een klassieke gootafwerking een perfecte oplossing om uw overkapping aan te laten sluiten bij zowel uw smaak als het huis. 

De ronde gootafwerking kan eigenlijk altijd wel, het is een mooie afwerking van de overkapping wat uw interieur stijl ook is. Deze gootafwerking is tijdloos.

Als derde hebben we dan nog de vlakke afwerking. Deze afwerking past dan toch wel het beste bij een modernere stijl. Mooi zo’n aluminium overkapping met strakke afwerking. Maar denk niet dat het alleen maar mooi is bij een nieuwbouw woning.  Als u van een moderne afwerking houdt past deze overkapping bij iedere huisstijl.

Natuurlijk zijn de goten niet alleen mooi om te zien maar voorkomen ze overlast van regenwater en opspattend vuil tegen uw veranda.

Maatwerk altijd mogelijk in de gootafwerking.

Kom langs in onze showroom om de diverse gootafwerkingen te zien, dan kunt u beter bepalen wat er bij uw stijl past.

gootafwerking klassiek Verasol Livingstone Goes Zeeland
Gootafwerking Rond Verasol Livingstone Goes Zeeland
Gootafwerking vlak Verasol Livingstone Goes zeeland