openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

Tuinkamer

Verasol tuinkamer

Met een tuinkamer geniet u het hele jaar van uw tuin. U kunt dan heerlijk beschut genieten van een mooie avond. Of juist van een mooie dag met een beetje regen.   Een overkapping is al heerlijk om droog van uw tuin te genieten, maar zoekt u optimaal comfort in uw tuin? Denk dan eens aan een tuinkamer. Door de mogelijkheid om ook de wanden te kunnen sluiten zit u onder uw overkapping niet alleen droog maar ook uit de wind. Een heerlijke plaats om te genieten van uw tuin en het buitenleven.

Veranda kan tuinkamer worden.

De aluminium kozijnen of glas schuifwanden hoeven niet direct aan de veranda worden toegevoegd. Dit kan ook op een later tijdstip. Wanneer het u uitkomt. Zodat u nog meer kunt genieten van uw beschutte plaats in de tuin.

De wanden passen natuurlijk perfect bij een Verasol overkapping maar kunnen vaak ook worden toegepast in een al bestaande overkapping.  Dus, heeft u een mooie (houten) overkapping in uw tuin en zoekt u naar een aanvulling voor deze overkapping? Kom eens langs in onze showroom we kijken graag samen met u voor de perfecte oplossing voor uw overkapping.

In onze showroom hebben we voorbeelden staan van overkappingen met de glazen schuifwanden en met de aluminium kozijnen. Door de tuinkamers in het echt te zien krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden. Doordat Verasol maatwerk levert kunt u precies de overkapping of tuinkamer samenstellen die bij u past. En daarna kunt u lekker van uw plekje in de tuin genieten, heerlijk een boekje lezen of even bijkletsen met vrienden of misschien zoekt u nog een rustige plek in huis om thuis te kunnen werken of studeren. Net wat aansluit bij uw wensen.

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten, met eventueel uw tuindeuren al geopend. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af.

Glasschuifwanden Verasol
Cube Verasol

Ontdek de Verasol overkappingen