fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00
Selecteer een pagina

Glasschuifwanden

 

Beschut genieten van uw tuin? En geen last meer van regen en wind? Misschien is een tuinkamer dan iets voor u. Wanneer u ervoor kiest om een tuinkamer te kopen of uw overkapping uit te bouwen tot een tuinkamer kunt u bij ons kiezen tussen de Verasol glazen schuifdeuren of aluminium kozijnen.

De glazen schuifwanden passen natuurlijk bij de aluminium veranda’s van Verasol maar ook wanneer u een bestaande overkapping heeft,  van aluminium of van hout,  kunt u meestal de glazen schuifdeuren van Verasol plaatsen, doordat de deuren altijd exact op maat worden geleverd.  Kom eens langs in onze showroom voor meer informatie over alle mogelijkheden.

 

Kenmerken glazen schuifdeuren

 

Door de lage lage onderrail van slechts 17 mm is de tuinkamer zeer gebruiksvriendelijk. De onderrail is altijd in de naturel aluminium kleur.

De glazen schuifdeuren zijn voorzien van meenemers heen en terug. Zodat u maar 1 deur hoeft te verschuiven en de rest volgt automatisch mee. Standaard heeft de glasschuifdeur een gaatje in het glas als handgreep waarmee de deur verschoven kan worden. Optioneel is het ook mogelijk om er een cilinderslot in te plaatsen of een RVS handgreep.

De glazen schuifdeuren zijn van 10mm dik veiligheidsglas. U houdt dan een mooi open zicht vanuit uw tuinkamer. Mocht het zo zijn dat u vanuit de tuinkamer niet al het uitzicht even mooi vindt dan kunt u optioneel ook kiezen voor melkglas. U heeft dan wel de mooie lichte tuinkamer maar geen storend uitzicht.

Voor alle kenmerken en mogelijkheden van de glazen schuifdeuren nodigen we u graag uit in onze showroom. We geven u graag meer informatie en in onze showroom kunt u de glazen schuifdeuren ook zien.

 

Let op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Een tuinkamer leent zich perfect om al vroeg in het seizoen van uw tuin te genieten. Een permanente doorbraak van uw huis naar de tuinkamer raden wij af.

Pin It on Pinterest

Share This