fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00
Selecteer een pagina

Nieuw – De Highline CUBE

De Highline overkapping van Verasol is nu de Highline CUBE. De Highline CUBE dankt zijn naam aan de mooie moderne kubistische vorm. Door de brede opbouw heeft de overkapping geen zichtbare dakhelling, wat een mooie strakke afwerking geeft.

Natuurlijk is ook deze overkapping van Verasol weer duurzaam geproduceerd van hoogwaardig recyclebaar aluminium. Waardoor de overkapping onderhoudsarm is en een zeer lange levensduur heeft. Zoals u van een Verasol overkapping mag verwachten.

De overkapping heeft een mooi glazen dak, waardoor u optimaal kunt genieten van het eerste zonnestraaltje. Mocht in de zomer de zon te veel worden dan kunt u de overkapping uitbreiden met zonwering

De Highline CUBE kan als overkapping maar ook als complete tuinkamer geleverd worden. Ook de zijwanden van de CUBE hebben een mooie moderne uitstraling. De CUBE  is leverbaar in twee kleuren, wit en antraciet.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze mooie moderne overkapping? Hij staat bij ons in de showtuin in de overkapping uitvoering. In de kleur antraciet. Kom vrijblijvend eens langs om deze mooie overkapping te bewonderen. We beantwoorden graag al uw vragen.

Graag tot ziens in onze showroom

 

Op zoek naar meer informatie over afmetingen en mogelijkheden? Klik hier

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This