0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00

De Highline veranda is een overkapping van topklasse met een dak van glas.

 

De Highline is de topserie van Verasol, bij deze veranda heeft u een standaard de XS-profielen. XS staat bij Verasol voor extra sterk. Door de extra sterke profielen kunt u een overkapping plaatsen op twee staanders tot wel 7 meter breed. Hierdoor heeft u een vrij uitzicht vanuit uw veranda. Ook bieden de XS-profielen extra draagvermogen voor het dak van glas.

 

Standaard opties

 

U kunt standaard kiezen voor de ronde, de vlakke of de klassieke gootsierlijst.

Ook kunt u standaard kiezen uit 14 kleuren voor uw nieuwe overkapping. Maar wanneer u een speciale kleur voor uw overkapping wil is dat ook mogelijk. De Highline overkappingen kunnen in alle RAL kleuren worden geproduceerd.

De highline veranda heeft standaard een glazen dak.

 

Zelf plaatsen of laten plaatsen?

 

U kunt de veranda zelf plaatsen met hulp van de instructie en montagehandleiding van Verasol. Maar natuurlijk kennen wij ook vakmensen die de veranda voor u kunnen plaatsen. Inmeten van de veranda doen wij voor u.

 

Verasol

 

Ten slotte worden alle overkappingen van Verasol  milieubewust geproduceerd en de coating is duurzaam en vrij van stoffen die slecht zijn voor het milieu. Op een Verasol veranda krijgt u standaard 10 jaar garantie van Verasol.

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden van Verasol? Kijk ook eens bij de Greenline en profiline van Verasol. Maar vergeet ook niet om eens langs te komen in onze showroom. U vindt de overkappingen op de eerste verdieping.

Klik hier voor meer informatie over de kenmerken van de Verasol veranda’s.

Pin It on Pinterest

Share This