fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00
Selecteer een pagina

Verasol lounge: Vrijstaande constructie

Heeft u liever uw nieuwe overkapping achter in de tuin? En niet vast aan uw huis? Dat kan! Een veranda hoeft niet altijd aan uw huis te worden gemonteerd. Verasol heeft ook een lounge veranda in het assortiment. Dit is een vrijstaande terrasoverkapping.

Wanneer u een mooie plaats heeft in uw tuin waar u graag een overkapping zou willen plaatsen dan is de lounge veranda de oplossing. De lounge veranda kan ook worden gesloten met aluminium wanden en glazen schuifdeuren. Hierdoor kunt u uit de wind van uw tuin genieten en heerlijk een boek lezen of misschien gebruikt u de lounge veranda als werkplek, met een laptop en wifi is tegenwoordig een hoop mogelijk. Maar relaxen in de tuin is misschien wel de leukste optie. Voor het dak kunt u kiezen voor glas of polycarbonaat. Er zijn mogelijkheden genoeg om de overkapping precies aan uw wensen te laten voldoen. Kom eens langs in onze showroom we denken graag met u mee.

Onder deze vrijstaande overkapping geniet u heerlijk van uw tuin en een extra pluspunt is dat de tuinmeubelen droog en schoon blijven. 

Verasol lounge veranda vrijstaande overkapping

Pin It on Pinterest

Share This