fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00
Selecteer een pagina

Verasol®, biedt u de beste keuze in veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports.

Verasol® is al jaren het toonaangevende merk op het gebied van hoogwaardige aluminium veranda systemen. 

Verasol biedt u met de GreenlineProfiline en Highline CUBE veranda altijd een passende terrasoverkapping. Naast tuinoverkappingen heeft Verasol® ook carportstuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen in haar assortiment, kosteloos op maat geleverd. Het Verasol® assortiment is altijd aantrekkelijk geprijsd.

Showroom
Livingstone Goes heeft een showroom met diverse Verasol overkappingen. Wij zijn in staat om uw veranda of tuinkamer vakkundig in te meten en we hebben een samenwerking met diverse monteurs die uw aankoop volledig voor u kunnen installeren. De producten van Verasol® zijn ook als zelfbouw ook mogelijk. Dan krijgt u ondersteuning door middel van een uitgebreide montagehandleiding en montagefilm. 

Opties
Verasol biedt u ook een breed assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, Profiline zonwering, Greenline zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. 

Garantie
Op alle duurzame producten van Verasol® ontvangt u door middel van een garantiecertificaat een fabrieksgarantie van 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van eventuele vergunningsaanvraag of verzekerin
g.

Denkt u na over de aankoop van een veranda, tuinkamer of carport? Wij geven u graag geheel vrijblijvend een prijsberekening.

In onderstaand contact formulier kunt u aangeven waar u graag een prijsberekening van zou willen ontvangen. Hoe meer informatie (Lengte, breedte, polycarbonaat dak of glazen dak, eventueel zelfs de kleur en verlichting ja of nee) hoe beter we de offerte voor u kunnen maken.

Vergeet niet uw e-mail adres en telefoonnummer te noteren zodat wij, bij eventuele vragen, contact met u kunnen opnemen. 

Het is voor u fijn om te weten hoeveel een veranda, tuinkamer of carport bij ons gaat kosten en een offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend! 

Vrijblijvende offerte

11 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This