openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

 

Verasol Veranda, tuinkamer, carport en glasschuifwanden bij Livingstone Goes

Livingstone Goes is dealer van Verasol veranda’s in Zeeland. Verasol is leverancier van aluminium overkappingen,  veranda’s, tuinkamers, carports maar ook aluminium schuttingen zitten in het assortiment van Verasol.

In Goes vindt u onze Verasol veranda showroom op de eerste verdieping. In deze showroom staan een aantal voorbeeld overkappingen zodat u een idee krijgt van de vele mogelijkheden die Verasol te bieden heeft. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren voor de overkappingen maar ook uit verschillende afwerkingen. De afwerking zorgt voor de uitstraling van uw veranda of tuinkamer. Gaat u misschien voor modern of kiest u toch liever een klassieke uitstraling? De keuze is aan u. De overkappingen kunnen voor u op maat worden gemaakt geheel naar uw eigen smaak en budget. We helpen u graag bij het maken van uw keuze en beantwoorden graag al uw vragen.

We nodigen u van harte uit eens verder te kijken op onze website, maar vergeet ook niet om eens langs te komen in onze showroom. U bent van harte welkom.

Livingstone Goes: uw leverancier van veranda’s in Zeeland.