fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00
Selecteer een pagina

Profiline veranda

 

Een veranda kopen in Zeeland?  Wij zijn Verasol dealer in Goes (Zeeland) en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Verasol heeft 3 verschillende veranda systemen. De Greenline, de Profiline en de Highline CUBE.

 

De Profiline veranda is geheel aan uw smaak aan te passen.

 

Bij de Profiline heeft u veel keuze in kleuren voor uw overkapping. 7 standaardkleuren en nog eens 7 kleuren zijn tegen een toeslag mogelijk. Bovendien kunt u ook in de dakbedekking zelf uitzoeken. Zo zijn er verschillende polycarbonaatdak mogelijkheden maar u kunt ook kiezen voor een dak van glas. Ten slotte kunt u zelf de gootafwerking kiezen. Standaard heeft de Profiline een ronde gootafwerking maar de vlakke of klassieke gootafwerking zijn ook mogelijk. De gootafwerking zorgt voor de uitstraling van uw overkapping dus denk hier goed over na. We hebben alle gootafwerkingen in onze showroom, kom vrijblijvend eens kijken welke gootafwerking u het meeste aanspreekt. 

Het is ook mogelijk om de Profiline veranda uit te breiden naar een complete tuinkamer door middel van glazen schuifwanden of aluminium kozijnen. Overigens hoeft u die keuze niet direct bij de eerste aankoop van de veranda te maken. Het kan eventueel ook in de toekomst worden aangepast. Let op: een tuinkamer is geen geïsoleerde serre en Verasol raadt dan ook af om een permanente doorbraak naar de tuinkamer te maken.

Bij de Profiline veranda is zelfs een grote overspanning tussen twee staanders mogelijk. Doordat maatwerk bij Verasol standaard is kunt u uw veranda precies naar uw wensen aanpassen.  

 

Zelf plaatsen of laten plaatsen?

 

U kunt de veranda zelf plaatsen met hulp van de instructie DVD en montagehandleiding van Verasol. Maar natuurlijk kennen wij ook vakmensen die de veranda voor u kunnen plaatsen. Inmeten van de veranda doen wij voor u.

 

Verasol

 

Alle overkappingen van Verasol worden milieubewust geproduceerd en de coating is duurzaam en vrij van stoffen die slecht zijn voor het milieu. Op een Verasol veranda krijgt u standaard 10 jaar garantie van Verasol.

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden van Verasol? Kijk ook eens bij de Greenline en Highline CUBEvan Verasol.

Klik hier voor meer informatie over de kenmerken van de Verasol veranda’s.

Pin It on Pinterest

Share This