fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00
Selecteer een pagina
Spie voor Verasol veranda of tuinkamer

Spie

Een spie voorkomt het inregenen en inwaaien via de zijkant van uw veranda of tuinkamer.  Zo kunt u nog langer genieten van uw veranda of tuinkamer. Wilt u de zijkanten van uw verandadak afsluiten in de stijl die past bij uw veranda of tuinkamer?  Verasol® biedt u diverse oplossingen om de zijkant af te sluiten. Een spie kan in de kleuren van uw veranda of tuinkamer worden geleverd, maar ook een combinatie met polycarbonaat of zelfs glas is mogelijk. Alles is geheel naar uw smaak aan te passen.

Om specifiek de dakschuinte van het veranda dak op te vullen, heeft Verasol® een spie ontwikkeld die in verschillende standaardmaten maar ook op maat geleverd kan worden.

Kiest u voor glas schuifwanden of een aluminium tuinkamer dan moet u boven de deuren ook een spie toepassen om uw tuinkamer winddicht te maken. Natuurlijk kunt u het helemaal naar uw eigen smaak samenstellen. We helpen u graag met het maken van uw keuze en we kunnen u adviseren in de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom!

 

Pin It on Pinterest

Share This