openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Search

zonwering

Zonweringen bij Livingstone Goes

Bij Livingstone Goes leveren we Zonwerende producten van de hoogste kwaliteit. Onze zonweringen zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Of je nu op zoek bent naar rolluiken, screens, uitvalschermen of knikarmschermen, wij hebben een uitgebreid assortiment om aan al je behoeften te voldoen. En het beste van alles? Onze zonweringen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Wij hebben alles om de zon tegen te houden in verschillende soorten en maten. Van een standaard zonnescherm aan de gevel tot een screen of rolluik voor je raam. alles word vakkundig inmeten, op maat gemaakt en geplaatst. In onze showroom in Goes hebben wij een grote hoeveelheid showmodellen hangen, hier laten wij u graag de mogelijkheden en kwaliteit van de producten zien. 

Veel gestelde vragen

Met screens kan het binnenshuis tot wel 7 graden schelen. Zorg er wel voor dat de screens bij zonsopgang gesloten zijn voor het beste resultaat.

Een knikarmscherm is bedoeld om onder te kunnen zitten en een uitvalscherm niet. Knikarm­schermen dienen als zonwering op het terras en vind je daarom veel bij achtertuinen. Een uitvalscherm dient juist voor zonwering binnen.

Een rolluik is een veelzijdig product, het biedt privacy, werkt inbraakwerend en heeft een isolerende werking voor je ramen en deuren, waardoor je ook weer bespaart op je energierekening. Rolluiken werken tevens 100% verduisterend. Wij maken onze rolluiken tot wel 4 meter breed, hierdoor heb je bij Sunmaster altijd een rolluik op maat!

 
 

Een uitvalscherm is een zonnescherm met aan weerszijden twee armen. Voordeel van uitvalscherm zonwering is dat het er decoratief en sfeervol uitziet aan de woning. Tevens kun je nog onder het scherm doorkijken, terwijl de zon optimaal wordt geweerd in je woning.

Betrouwbare producten van topkwaliteit

De fabrikant ontwerpt, test en fabriceert alle producten in eigen beheer. Zij gebruiken alleen sterke en betrouwbare materialen die lang meegaan en passen alleen de beste technieken toe, met veel oog voor gebruikersvriendelijke bediening en recyclebare materialen. Daarnaast volgen ze de huidige trends op de voet. 

Keuzehulp bij zonwering

“Comfortabel buiten in de schaduw zitten met een hoogwaardig knikarmscherm

“Houd de warmte en het licht buiten met een rolluik van topkwaliteit”

“De warmte eenvoudig buiten houden met een uitvalscherm

uitvalscherm
Screen

“Houd de hitte buiten zonder je zicht naar buiten weg te nemen met een screen