openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Search

knikarmschermen

Comfort op je terras

Met knikarmschermen geniet je maximaal van je buitenruimte. Wij bieden zowel elektrisch als handmatig bediende knikarmschermen die perfect passen bij jouw terras, waarbij ze schaduw en privacy brengen zonder in te leveren op ruimte en bewegingsvrijheid. Of je nu rustig alleen buiten zit met een goed boek of gezellig dineert met vrienden, een knikarmscherm zorgt voor ultiem comfort.

Bij Livingstone heb je een uitgebreide keuze uit verschillende typen, bedieningsopties, schermkleuren, doekdessins en prijsklassen. Zo kun je precies het knikarmscherm kiezen dat past bij jouw wensen en behoeften.

Zonwering Livingstone Goes

Veel gestelde vragen

Een knikarmscherm is een vrijhangend zonnescherm met twee armen die horizontaal uitklappen, vlak onder het doek. Zonwering strekt zich uit boven het terras, zonder dat je er tegenaan loopt.

Een knikarmscherm is bedoeld om onder te kunnen zitten en een uitvalscherm niet. Knikarm­schermen dienen als zonwering op het terras en vind je daarom veel bij achtertuinen. Een uitvalscherm dient juist voor zonwering binnen.

Een knikarmscherm brengt schaduw en privacy, met behoud van ruimte en bewegingsvrijheid. Tevens heb je de keuze uit vele kastkleuren en doekdessins, zodat het knikarmscherm aansluit bij de inrichting van je terras en tuin.

De maximale maten van onze knikarmschermen gaan tot wel 7,5 meter breed met 3,5 meter uitval!

Bekijk de andere mogelijkheden