0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00

Binnen tegels

In onze binnen tegel showroom in Goes (Zeeland)  We hebben een mooi assortiment aan binnen tegels. Vloer- en wandtegels. Niet alleen voor de badkamer of de keuken maar ook voor in de woonkamer, de gang, slaapkamer, bijkeuken of welke ruimte u maar kunt verzinnen.

Mooie 75x75 tegels voor wie eens iets anders wil, maar ook tegels met een betonlook of houtlook. Een groot assortiment mozaïek tegeltjes in allerlei verschillende soorten en maten. Maar ook mooie witte wandtegels zowel mat als glanzend. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. We zien u daarom graag in onze showroom!

Tegel outlet

Zoekt u tegels die u direct mee kunt nemen? Dan kunt u terecht in onze binnen tegel outlet. Hier vindt u A-kwaliteit vloer- en wandtegels tegen een scherpe prijs. Voor deze tegels geldt echter wel OP=OP.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Livingstoneweg 2 te Goes, Zeeland

Tenslotte nog het leggen van de tegels, heeft u een mooie tegels gevonden maar niet de kennis/kunde/tijd om de tegels zelf verder te verwerken? We kunnen u in contact brengen met diverse tegelzetter die de tegels vakkundig voor u kunnen verwerken.

Pin It on Pinterest

Share This