fbpx
0113-222000 INFO@LIVINGSTONEGOES.NL          OPENINGSTIJDEN: WERKDAGEN 7.30 - 17.30 EN ZATERDAG 7.30 - 12.00

Schuttingen & Tuinschermen

Als u op zoek bent naar schuttingen of tuinschermen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een schutting. Kiest u voor een houten schutting? Of zou u toch liever betonnen tussen palen hebben in plaats van houten. Dit geeft de schutting weer net een andere uitstraling. Er zijn ook diverse mogelijkheden om de schutting net een beetje speelser te maken, zoals bijvoorbeeld een klein tussen schot met gaas waar u eventueel een plant langs kan laten groeien of wat denkt u van een stukje lagere schutting om toch contact te houden met de buren of horizontale planken in plaats van verticaal… Zo kunt u zelf vast ook nog wel meer verzinnen hoe uw ideale schutting eruit zou mogen zien. Wij helpen u graag met het maken van uw keuze en laten u graag de vele mogelijkheden zien.

Maar u kunt ook kiezen voor de ultieme onderhoudsarme schutting, namelijk de aluminium schutting. Wij hebben in ons assortiment de aluminium schuttingen met bijpassende poort van Verasol. Verasol is ook onze leverancier van aluminium terrasoverkappingen en tuinkamers.

Mocht u de schutting niet zelf gaan plaatsen dan kunnen wij u in contact brengen met een vakman die de schutting voor u kan plaatsen.

Informeer gerust vrijblijvend naar onze scherpe prijzen!

schuttingen Livingstone Goes
schuttingen Livingstone Goes
schuttingen Livingstone Goes
schuttingen Livingstone Goes

Pin It on Pinterest

Share This