openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

binnen tegels

In onze showroom hebben we een mooi assortiment aan tegels voor in huis. U vindt hier zowel vloertegels als wandtegels. En niet alleen voor de badkamer of de keuken. We hebben ook hele mooie tegels voor in de woonkamer, of voor in de gang, wat dacht u van tegels in de slaapkamer, of lekker gebruiksvriendelijk in de bijkeuken. Welke ruimte u maar kunt verzinnen wij hebben er tegels voor in ons assortiment.

Zo hebben we bijvoorbeeld mooie tegels met een betonlook of houtlook. Ook vindt u een groot assortiment mozaïek tegeltjes in allerlei verschillende soorten en maten in onze showroom. En natuurlijk hebben we ook mooie witte wandtegels zowel mat als glanzend. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. We zien u daarom graag in onze showroom! Kom vrijblijvend eens kijken welke tegels u aanspreken.

Tegel outlet

Bent u op zoek naar tegels die u direct mee kunt nemen? Ook dan kunt u bij ons terecht, in onze binnen tegel outlet. vindt u A-kwaliteit vloer- en wandtegels tegen een scherpe prijs. Voor deze tegels geldt echter wel OP=OP.

Tenslotte nog het leggen van de tegels, heeft u een mooie tegels gevonden maar niet de kennis/kunde/tijd om de tegels zelf verder te verwerken? We kunnen u in contact brengen met diverse tegelzetter die de tegels vakkundig voor u kunnen verwerken.