openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

binnen tegels

Ontdek de perfecte tegels voor elke ruimte in uw huis!

In onze showroom hebben we een mooi assortiment aan tegels voor in huis. U vindt hier zowel vloertegels als wandtegels. En niet alleen voor de badkamer of de keuken. We hebben ook hele mooie tegels voor in de woonkamer, of voor in de gang, wat dacht u van tegels in de slaapkamer, of lekker gebruiksvriendelijk in de bijkeuken. Welke ruimte u maar kunt verzinnen wij hebben er tegels voor in ons assortiment.

Zo hebben we bijvoorbeeld mooie tegels met een betonlook of houtlook. We hebben verschillende afmetingen gekleurde tegels in onze showroom. Kiest u voor een hexagon of liever een langwerpige tegel waar u een visgraatmotief mee kunt maken. Natuurlijk hebben we ook mooie witte wandtegels voor een frisse ruimte. Het is eigenlijk te veel om op te noemen. We zien u daarom graag in onze showroom! Kom vrijblijvend eens kijken welke tegels u aanspreken.

Op zoek naar een aanbieding of restant partij? Ook dan kunt u bij ons terecht, in onze showroom vindt u A-kwaliteit vloer- en wandtegels tegen een scherpe prijs. Voor deze tegels geldt echter wel OP=OP.

Tenslotte nog het leggen van de tegels, heeft u een mooie tegels gevonden maar niet de expertise, vaardigheid of tijd om de tegels zelf verder te verwerken? We kunnen u in contact brengen met diverse tegelzetter die de tegels vakkundig voor u kunnen verwerken.

Aarzel niet langer! Breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.