Keramische tuintegels

Keramische buitentegels zijn op dit moment dé trend voor uw tuin.  Niet alleen hebben keramische tuintegels een hele mooie uitstraling ze voegen echt iets toe in iedere tuin van modern tot landelijk. En ze hebben nog een belangrijk voordeel; ze zijn antislip! en dat is in ons Nederlandse natte klimaat toch echt wel een pluspunt te noemen. Bovendien zijn keramische tegels krasvast dus u kunt met een gerust hart uw tuinmeubels verschuiven om ze precies op de juiste (zonnige) plek te krijgen. Ook het slepen met de parasol voet is geen probleem.

We hebben een overzicht gemaakt van de voordelen van keramische buitentegels. Maar we beantwoorden in onze showroom of showtuin graag al uw vragen, dus kom vrijblijvend eens bij ons langs. Natuurlijk hebben we voorbeelden van de diversiteit van de keramische tegels. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. 

Naast ons reguliere assortiment hebben we meestal ook diverse restpartijen waaruit u kunt kiezen. Het voordeel van deze tegels is dat ze op voorraad zijn, dus u kunt lekker snel aan de slag en (niet geheel onbelangrijk) de restpartijen zijn aantrekkelijk geprijsd!  Voor een greep uit ons actiestraat assortiment en de daarbij behorende prijzen kunt u een kijkje nemen op onze website.

Voordelen van keramische tuintegels:

– Geschikt voor zowel binnen als buiten
– Eenvoudig in onderhoud
– Waterabsorptie minder dan 0,2%
– Anti Slip 
– Vorstbestendig
– Kleurvast
– Bestand tegen zuren en algen
– Geschikt voor dakterras door plaatsing op verstelbare tegeldragers

In onze showroom laten wij u graag de vele mogelijkheden zien.