openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

screens

Optimale privacy en zonwering

Screens zijn een van de meest efficiënte oplossingen om de zon buiten te houden.  Ze blokkeren de zonnestralen en warmte, maar laten tegelijkertijd het uitzicht onaangetast. Daarnaast filteren ze UV-straling, waardoor ze elke ruimte in huis beschermen tegen warmte en verkleuringen. Screens bieden ook privacy, zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en kunnen op verschillende manieren worden bediend. Bij ons vind je een ruime keuze aan typen, kleuren, bedieningen, doekdessins en designs.

Screen

Veel gestelde vragen

Een screen is een verticale zonwering met een zonwerend glasvezeldoek, dat van boven naar beneden loopt in geleiders. Het voordeel van screens is dat je overdag nog wel naar buiten kunt kijken door het doek, maar niet naar binnen.

 

Een screen is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen zonder overdags het uitzicht volledig te belemmeren. Screens filteren eveneens UV-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis tegen warmte en verkleuringen. Het biedt privacy, je kunt wel naar buiten blijven kijken, maar men kan niet bij jou naar binnen kijken. Screens zijn goed bestand tegen weer en wind.

Zipscreens zijn voorzien van geleide-ritsen aan de zijkanten die in een geleider lopen. Hierdoor zijn ze extra windvast. Omdat de doekspleten aan de zijkanten ontbreken, die je wel bij gewone screens ziet, valt er geen licht naar binnen en krijg je een visueel mooier en strakker resultaat.

Het doek van een screen reflecteert zonnestralen. Door de samenstelling van de doeken zijn screens niet volledig verduisterend. Je kunt gewoon naar buiten blijven kijken, maar voorbijgangers kunnen niet bij jou naar binnen kijken.

Met screens kan het binnenshuis tot wel 7 graden schelen. Zorg er wel voor dat de screens bij zonsopgang gesloten zijn voor het beste resultaat.

Bekijk de andere mogelijkheden