openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

uitvalschermen

Functioneel en karakteristiek

Uitvalschermen zijn een ideale oplossing om de binnentemperatuur aangenaam te houden wanneer de zon fel schijnt. Ze voegen niet alleen comfort toe aan je huis, maar zijn ook betrouwbaar dankzij hun windvaste armen, zelfs bij plotselinge weersveranderingen. Deze armen zijn bevestigd aan een stevig aluminium profiel dat aan de gevel is gemonteerd.

Uitvalschermen zijn met name geschikt voor plaatsen waar je niet vaak langs loopt, zoals de voortuin, zijtuin of een hogere verdieping. Ze hangen deels voor het raam, in tegenstelling tot knikarmschermen, maar bieden nog steeds een onbelemmerd uitzicht naar buiten toe.

uitvalscherm

Veel gestelde vragen

Een uitvalscherm is een zonnescherm met aan weerszijden twee armen. Voordeel van uitvalscherm zonwering is dat het er decoratief en sfeervol uitziet aan de woning. Tevens kun je nog onder het scherm doorkijken, terwijl de zon optimaal wordt geweerd in je woning.

Een knikarmscherm is bedoeld om onder te kunnen zitten en een uitvalscherm niet. Knikarm­schermen dienen als zonwering op het terras en vind je daarom veel bij achtertuinen. Een uitvalscherm dient juist voor zonwering binnen.

Een uitvalscherm is vooral geschikt op plekken waar je niet regelmatig langsloopt. Zoals de voor- of zijtuin of een verdieping. Het uitvalscherm hangt deels voor het raam, in tegenstelling tot een knikarmscherm. Toch houd je volledig zicht naar buiten. Dankzij de windvaste armen zijn de uitvalschermen ook betrouwbaar als het weer plotseling omslaat. 

Wij produceren onze uitvalschermen in diverse maten tot wel 8 meter breed. 

Bekijk de andere mogelijkheden