openingstijden: werkdagen 7:30 – 17:30 zaterdag 7:30 – 12:00

Zoek

zonwering

Zonweringen bij Livingstone Goes

Bij Livingstone Goes bieden we hoogwaardige zonweringsoplossingen die zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Of je nu op zoek bent naar rolluiken, screens, uitvalschermen of knikarmschermen, wij hebben een uitgebreid assortiment om aan al je behoeften te voldoen. Onze zonweringen combineren functionaliteit met stijl, waardoor ze niet alleen de zon tegenhouden, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging zijn aan je huis of bedrijfspand.

We begrijpen dat elk project uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke eisen en voorkeuren. Wij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste zonwering.

In onze showroom in Goes hebben we een breed scala aan showmodellen beschikbaar, zodat je de kwaliteit en mogelijkheden van onze producten kunt ervaren voordat je een beslissing neemt. We nodigen je graag uit om langs te komen en ons assortiment te bekijken.

Veel gestelde vragen

Screens kunnen binnenshuis een temperatuurverschil van wel 7 graden maken. Om het maximale effect te bereiken, is het belangrijk om de screens bij zonsopgang te sluiten. Op deze manier houd je de warmte buiten en creëer je een aangename en comfortabele leefomgeving in huis.

Een knikarmscherm is ontworpen om comfortabel onder te kunnen zitten, terwijl een uitvalscherm daar niet voor bedoeld is. Knikarmschermen zijn speciaal ontworpen als zonwering voor terrassen en worden daarom veel aangetroffen in achtertuinen. Aan de andere kant is een uitvalscherm juist ontworpen voor interne zonwering, waarbij het doel is om de zonnestralen buiten te houden en een aangename sfeer in huis te behouden.

Rolluiken zijn een ware alleskunner. Ze waarborgen privacy, verhogen de veiligheid tegen inbraak en fungeren als isolatielaag voor ramen en deuren, wat resulteert in energiebesparing. Daarbovenop bieden ze volledige verduistering. Onze rolluiken worden op maat gemaakt, met de mogelijkheid om ze tot maar liefst 4 meter breed te produceren. Zo ben je altijd verzekerd van een rolluik dat perfect aansluit bij jouw behoeften en ruimte.

 
 

Een uitvalscherm is een zonnescherm dat wordt gekenmerkt door twee armen aan weerszijden. Wat uitvalschermen aantrekkelijk maakt, is niet alleen hun functionaliteit maar ook hun decoratieve en sfeervolle uitstraling aan de woning. Bovendien behoud je met een uitvalscherm het zicht naar buiten, terwijl het tegelijkertijd de zon effectief buiten houdt en zo een aangename leefomgeving in je woning creëert.

Betrouwbare producten van topkwaliteit

Alle producten worden intern ontworpen, getest en vervaardigd door de fabrikant zelf. Hierbij maken ze uitsluitend gebruik van duurzame en betrouwbare materialen die lang meegaan. Het productieproces omvat enkel de beste technieken, met een focus op gebruikersvriendelijke bediening en het gebruik van recyclebare materialen. Bovendien blijft de fabrikant voortdurend op de hoogte van de laatste trends, zodat hun producten altijd aansluiten bij de actuele behoeften en voorkeuren van de klanten.

Keuzehulp bij zonwering

“Comfortabel buiten in de schaduw zitten met een hoogwaardig knikarmscherm

“Houd de warmte en het licht buiten met een rolluik van topkwaliteit”

“De warmte eenvoudig buiten houden met een uitvalscherm

uitvalscherm
Screen

“Houd de hitte buiten zonder je zicht naar buiten weg te nemen met een screen